Свет

Холандска аналитичарка: Глобалисти желе да изгладне Европу

Холандска адвокатица Ева Влардингербрук сматра да су климатске промене изговор за глобалисте да "заледе" Европу
Холандска аналитичарка: Глобалисти желе да изгладне ЕвропуAP © Tanjug/Dean Purcell/New Zealand Herald via AP

Холандска адвокатица и независна политичка коментаторка Ева Влардингербрук оценила је да "климатска транзиција" заправо изговор глобалиста да "изгладне" и "заледе" Европу.

Влардингербрук је оценила да глобалисти левичари користе наводну претњу климатским променама као изговор да изгладне народ.

Глобалисти су ти који кажу да "морамо да пређемо на обновљиве изворе енергије и све те ствари, да будемо гладни, у суштини, и да се смрзавамо на смрт у нашим домовима јер цене енергената вртоглаво расту“, рекла је Влардингербрук.

"Али они сами никада не морају да се суоче ни са једном од последица политике коју гурају, а то је управо оно што је тако невероватно злокобно – али и зло – у овоме", додала је она.

Буквално су створили ситуацију "ради шта ти кажем а не како се ја понашам", додала је она и навела да "наднационалне организације све у суштини имају исту глобалистичку агенту и форсирају оно што зову 'климатском транзицијом'".

Влардингербрук је недавну кампању у којој су холандска деца јела инсекте како би се на тај начин изборили са "климатским променама" - јер инсекти емитују мање емисије угљен-диоксида од животиња које се иначе користе у исхрани - назвала савршеном илустрацијом левичарских идеја и ставова и покушајем владе да контролише производњу хране.

Према њеним речима, било је "зло" и "злокобно" користити децу као политичке реквизите у кампањи "климатских промена". Таква политичка порука користи дечију невиност, рекла је она.

"Одрасли су савршено добро знали шта раде. Корумпирају најмлађе својим древним техникама, нарочито из комунистичке ере, како би прво покварили умове деце", рекла је Влардингербрук.

Европљани би могли да се смрзну на смрт на зиму јер ће владе вештачки дизати цене енергената, на челу са "наднационалним" организацијама попут Европске уније и Уједињених нација, рекла је Влардингербрук.

Она је упозорила да ће ти званични "едикти и декрети" о подизању цена енергената заправо бити представљени као мере ублажавања "климатских промена".

image