Свет

Још један НATO савезник са "свастиком": И на Тајвану прослављају Хитлеров рођендан

Петорица младића прославили су дан фиреровог рођења уз "прикладну" нацистичку сценографију и поздраве
Још један НATO савезник са "свастиком": И на Тајвану прослављају Хитлеров рођенданwww.globallookpress.com © Scherl

Хитлеров рођендан послужио је као "лакмус папир" за тестирање нацистичких обожаватеља, а последњи у низу љубитеља "свастике" детектовани су код још једног НАТО савезника- на Тајвану.

Група Тајванаца, наиме, прославила је рођендан Адолфа Хитлера у једном ресторану у источном округу града Тајчунг, и то, наравно уз "прикладну" сценографију у виду нацистичке заставе немачког Рајха и друге са обележјем "црног сунца".

Преводилац са међународно непризнатог Тајвана Џејмс Карли, посведочио је, а пренео "Тајван њуз", да је "весељака" било петорица и да су они, на мандаринском језику рекли да славе Хитлеров рођендан, који пада 20. априла.

Они су, седели до Карлија у ресторану, па тако није могао да не примети да је један од Хитлерових фанова по доласку, пријатеље поздравио нацистичким поздравом, на који су му они, на исти, злокобан начин и одговорили.

Карли који је познат на друштвеним мрежама на Тајвану, објавио је и фотографију мушкараца на својим страницама на Фејсбуку и Инстаграму и запитао се да ли је могуће да младићи, упркос лаком приступу информацијама у дигиталном добу, заиста не знају какве су све злочине починили нацисти током другог Светског рата.

У то наравно, сумња, а због тога што још има оних који подржавају нацистичку идеју, каже да му се, након спектакла у ресторану, једноставно - смучило.

image