Свет

Постаје све луђе: Трансродни портпарол украјинске војске тврди да је Путин вампир (ВИДЕО)

На друштвеним мрежама појавио се снимак трансродног портпарола украјинске војске који тврди да је руски председник Владимир Путин вампир кога се треба решити
Постаје све луђе: Трансродни портпарол украјинске војске тврди да је Путин вампир (ВИДЕО)www.globallookpress.com © Mikhail Klimentyev/Kremlin Pool

Све учесталији извештаји да украјинска контраофанзива не иде по плану, изгледа да су распаметили званичнике Кијева.

На друштвеним мрежама појавио се снимак трансродног портпарола украјинске војске који тврди да је руски председник Владимир Путин вампир кога се треба решити.

"Ако погледате Путинова уста, видећете како му крв цури из њих. Он је вампир који спроводи геноцид над Украјинцима и Русима", озбиљног лица говори портпарол(ка) војске. "Влад Путин се купа у крви невине деце и ужива у томе", додаје портпарол алудирајући на Влада Цепеша - Дракулу.

Према речима трансродног представника украјинске војске, то што је Путин "Дракула" је разлог зашто "морамо да се решимо диктатора Руске Федерације и зашто мировни преговори морају да буду фокусирани на мировни план у 10 тачака председника (Владимира) Зеленског и ослобађање целе Украјине".

image