Свет

Такер Карлсон: Како је Алекс Џонс предвидео 11. септембар месецима раније (ВИДЕО)

Џонс ће гостовати у Карлсоновој емисији у четвртак
Такер Карлсон: Како је Алекс Џонс предвидео 11. септембар месецима раније (ВИДЕО)Getty © Jon Cherry

Популарни водитељ Такер Карлсон најавио је гостовање познатог радио водитеља Алекса Џонса у својој емисији на друштвеној мрежи Икс, коју је најавио Џонсовим снимком на којем он предвиђа терористичке нападе у Њујорку од 11. септембра 2001. године.

"Алекс Џонс је предвидео (терористичке нападе) 11. септембра, детаљно и пред камером, месецима пре него што су се догодили. Како је то урадио? И зашто је власт одлучила да га уништи након што је то урадио? Комплетан интервју у четвртак", најавио је он.

Карлсон је поделио снимак на ком Џонс говори о терористичким нападима, док се у углу може видети датум 25. јул 2001. године - два и по месеца пре 11. септембра.

"Знамо да је генералштаб желео да подигне у ваздух путничке авионе (...) ако дозволите некој терористичкој групи да то уради, као у Светском трговинском центру, знамо кога да оптужимо (...) а и ако би било спољне претње попут 'Бин Ладена', који је осамдесетих био познати сарадник ЦИА, он је баук који им је потребан", каже Џонс на снимку, који је састављен од више исечака.

image