Разговарали Путин и девојчица којој је испунио новогодишњу жељу: Хвала што сте остварили мој сан!

Осим Бајкала, за које је председник Русије рекао да је једно од најлепших места на свету, Кристина из Сахалина посетила је са породицом и највећи речни извор на свету - извор реке Ангара, након чега је председнику захвалила што јој је испунио жељу

Председник Русије Владимир Путин разговарао је данас телефоном са малом Кристином Син из Сахалина, којој је недавно испунио жељу у оквиру кампање "Јелка жеља", обезбедивши јој путовање на Бајкал. 

Кристина је посетила не само најдубље језеро на свету, већ и извор реке Ангара, који се сматра за највећи извор на свету, али и музеј Бајкала.

Према речима девојчице, све јој се јако допало, а Путин је напоменуо и да се једном приликом у батискафу, односно посебној малој подморници, спустио на само дно Бајкала, то јест на дубину од скоро два километра.

"Бајкал је једно од најлепших места на свету", казао је Путин.

Након тога, председник Русије је кратко поразговарао и са Кристининим родитељима, које је упитао да ли им се све свидело, да ли је све протекло по плану и да ли случајно Кристина и њени родитељи имају још неку жељу. 

За крај, Путин је Кристини пожелео успех у учењу и спорту у наредној години, као и да у свему чему се буде бавила ужива и постиже резултате. 

"Желим да Вам захвалим што сте испунили мој сан! Такође, желим да Вам честитам Нову годину и Божић, пожелим здравље и срећу, као и то да се и сви ваши снови остваре", поручила је мала Кристина. 

VV inauguration
banner