Економија

Од сутра директна авио-линија од Београда до Мостара: Вучић и Кришто на отварању

Генерални директор "Ер Србије" Јиржи Марек рекао је раније приликом потписивања уговора о успостављању линије да ће то позитивно утицати на економски и привредни раст, олакшати културну размену и допринети још бољој сарадњи на Западном Балкану
Од сутра директна авио-линија од Београда до Мостара: Вучић и Кришто на отварању© ATA Images

Председавајућа Савета министара Босне и Херцеговине Борјана Кришто дочекаће сутра на аеродрому у Мостару председника Србије Александра Вучића, поводом успостављања авио линије између Београда и Мостара, саопштено је из Савета министара БиХ.

Потом ће на мостарском аеродрому бити одржан састанак председника Србије са Борјаном Кришто и потпредседником Дома народа парламентарне скупштине БиХ и лидером ХДЗ БиХ Драганом Човићем.

Кришто ће присуствовати отварању 25. Међународног сајма привреде у Мостару, којем ће, како је раније потврдио, присуствовати и председник Србије.

"Ер Србија" од сутра успоставља директну авио-линију између Београда и Мостара, а како је раније најављено из ове компаније, српски национални авио-превозник ће до Мостара летети три пута недељно и то понедељком, петком и недељом.

До Мостара ће се летети авионом типа "ембраер 175", лет траје 50 минута, а карте коштају од 56 евра по смеру, односно од 104 евра за повратно путовање у економској класи.

Генерални директор "Ер Србије" Јиржи Марек рекао је раније приликом потписивања уговора о успостављању линије да ће то позитивно утицати на економски и привредни раст, олакшати културну размену и допринети још бољој сарадњи на Западном Балкану.

image
VV inauguration
banner