Магазин

Снима се наставак "Веселих седамдесетих"

Почетак 2023. године означиће повратак још једне култне серије на мале екране. Популарни серијал "Веселе седамдесете", двадесет година касније прати ћерку Ерика и Доне, али и окупља стару глумачку екипу.
Снима се наставак "Веселих седамдесетих"Getty © Frederick M. Brown

"Осећао сам носталгију повратком на сет. Видео сам све људе који су чинили 'Веселе седамдесете' и било је поприлично бизарно", рекао је Аштон Кучер поводом почетка снимања, магазину "Варајети".

Наставак под именом "Деведесете" прати радњу 20 година након завршетка оригиналног серијала. У лето 1995. године ћерка Ерика и Доне, Леја, долази код бабе и деде у посету. Кити и Ред, Ерикови родитељи и даље живе у истој кући у Винсконсину. И док деда гунђа да ће долазак унукиних другара пореметити њихов мир, баба се радује јер ће кућа и чувени подрум поново бити пуни.

У серијалу се појављују и Ерик (Тофер Грејс) и Дона (Лора Препон), али и Ештон Кучер, Мила Кунис и Вилмер Валдерама из оригиналне поставке. А нека од нових лица генерације представљају Кали Хоуп Хаверда, Ешли Офдерхејде, Мејс Коронел и Максвел Ејси Донован.

Премијерно приказивање серије најављено је за 19. јануар 2023. године на Нетфликсу.

 

image