Магазин

Идеја за поклон за осми март: Розе сеф отпоран на нуклеарни напад

Оригиналан поклон је тешко пронаћи, а класично цвеће и бомбоњере су многима досадиле. Сеф отпоран на нуклеарни напад, у вредности од скоро сто двадесет хиљада америчких долара, представља савршен спој естетике и функционалности.
Идеја за поклон за осми март: Розе сеф отпоран на нуклеарни напад© Pexels/Anya Leybort

Није увек једноставно пронаћи јединствен поклон, поготово на Дан жена, јер су многе опције више пута виђене - букет ружа, посластице, различити ваучери...Ипак, компанија "Браун Сејф (Brown Safe)" представља јединствени производ који може бити врло оригиналан поклон.

"Хронос 4218" је луксузни, готово неуништиви сеф, који је по бело-розе колориту намењен за "лепши пол".  Споља је умотан у белу кожу, а унутрашња, мекана поставка је израђена у упадљивој пинк боји. Модел сефа постоји већ неко време, али се до сада могао пронаћи само у неутралнијем колориту, као што су беж, црне и браон боје, за формалнији изглед.

Облик Хроноса је првобитно био намењен за транспорт нуклеарног оружја. Спољашња шкољка је направљена од одређене врсте балистичког челика, који је развила америчка војска. Може да издржи више метака калибра педесет, а дебиљина од пет центиметара оклоп сефа чини отпорним на ватру. У унутрашњости се налази и навигациони систем, који прати позицију сефа и штити га од потенцијалне крађе.

У себи има неколико издвојених преграда. Поред неколико поставки за чување драгоцених сатова, сеф има три механичка швајцарска сата, који се користе за подешавање закључавања у случају нужде до 144 сата. Висок је мало више од метра, а тежак скоро седамсто килограма.

Компанија "Браун Сејф" производи луксузне, висококвалитетне сефове скоро три деценије, тако да се од "Хроноса 4218" може очекивати врхунска заштита у добром стилу. Потражња је велика, још од периода Дана заљубљених, тако да је добро што пре наручити овај "женствени и нежни поклон".

image