Магазин

Призор из Београда који је на тренутак вратио осмех на лице грађана

У временима када смо презасићени и константно бомбардовани лошим вестима, кључно је пронаћи тренутке предаха и освежења. Једна Београђанка је снимила дирљив тренутак у парку између мушкарца и жене, који показује да се и у најтежим временима могу пронаћи призори вредни осмеха.
Призор из Београда који је на тренутак вратио осмех на лице грађана© Pixabay/Scott Webb

Видео се брзо проширио друштвеним мрежама и реакције корисника доказују да, чак и услед многих несрећних вести, људи уживају у лепим и чаробним тренуцима свакодневнице.

Није познато да ли пар са снимка вежба плесну рутину или само користе лепо време, које се коначно полако враћа, али сигурно је да су многи одушевљени сценом из Блока 44. Корисници друштвенх мрежа деле своје позитивне утиске, описујући да им је пар измамо осмех на лице после неколико туробних дана, као и да је некада потребно врло мало за поправљање расположења.

"Свима би добро дошло да унесу у живот бар мало радости и забаве, да се лакше превазиђе све лоше и са надом дочека нешто боље", пише једна корисница друштвених мрежа.

Други додају да сцена са снимка "прија за очи и душу", као и да плесни пар доказује да је "за срећу потребно мало" и да је сцена сигурно улепшала дан пролазницима, али и онима који су имали прилике да погледају снимак.

 

Поглед на људе који плешу у парку може бити извор инспирације и наде и подсећа нас да треба да уживамо у садашњем тренутку.

image
VV inauguration
banner