Магазин

Луксузна кредитна картица: Направљена од дијаманата, служи као пропусница за доделу Оскара

Свако осећа велики стрес када изгуби кредитну картицу, али замислите да је чак сама картица вредна колико и новац на њој (или више). Тачније, замислите да је украшена дијамантима, бисерима, да служи као "VIP" карта за ексклузивне догађаје широм света... Можда звучи нестварно, али оваква картица ће ускоро бити доступна, у ограниченом броју, за ексклузивне клијенте.
Луксузна кредитна картица: Направљена од дијаманата, служи као пропусница за доделу Оскара© Приватна архива

Кредитна картица је један од најосновнијих функционалних предмета које савремен човек поседује. Ипак, одређене луксузне компаније су одлучиле да она може бити много више: драгоцено украшен "аксесоар", али и пропусница за велике светске догађаје, екслузивна путовања и искуства...

Луксузни бренд "Билионер"(Billionaire) ангажовао је компанију за луксузне картице "Инсигнија" (Insignia) бренд накита "Јакоб енд Ко" (Jacob & Co) да креирају интересантну кредитну картицу, која је резервисана за посебну групу клијената.

Картица је названа "Билионер кард"(Billionaire Card), а према званичном сајту, дизајнирана је за људе који имају "значајну нето вредност", а број картица је ограничен на сто педесет, како би задржале екслузивност. 

Поред неколико погодности које нуди, сама картица је можда најимпресивнији део луксузног "пакета", јер више делује као драгоцена фигурица или комад накита, него функционални предмет. Направљена је од позлаћеног метала, а упечатљиви дизајн красе дијаманти, бисери и мотиви звезда.

Власник ове картице добија приступ различитим искуствима и догађајима који ће бити прилагођени његовим жељама. Корисник ће имати приоритетни приступ концертима, модним ревијама, спортским утакмицама и врхунским догађајима, као што су Недеље моде, па чак и додела Оскара. Власници картице ће добити бесплатан приступ за пет ексклузивних клубова широм света, моћи ће да проведу одмор на луксузним одмаралиштима и другим догађајима компаније "Билионер". 

Очекује се да ће картица бити представљена на раскошном догађају у Дубаију у новембру.

image