Магазин

Округле ташне у сусрет светском првенству

Модни тренд за зиму је овај забаван аксесоар којиме можете дочарати спортско узбуђење кроз лоптасти облик торбице
Округле ташне у сусрет светском првенствуGetty © Graham Denholm, John Phillips

Мале торбе су већ неко време на врху модног света. Месецима уназад смо их могли видети на ревијама, познатим личностима, али и на улици. Главни разлог је повратак моде раних 2000-тих, када су све иконе стила имале овај аксесоар. Данас, сви трендови који се враћају добијају савремене измене. Може се применити потпуни минимализам, или разигран и весео дизајн.

Овакав једноставан облик оставља простора за комбиновање са остатком одеће. Ако је сведен, неће реметити хармонију, а ако је упадљив, постаје занимљив детаљ. Модни трендови увек иду у круг и ове торбице то савршено потврђују.

Једноставно и функционално 

Када је дизајн добар, комад може бити естетски привлачан, али и функционалан. Квалтетан материјал може претрпети године коришћења, а добро очуван комад је увек у тренду. 

Боја је довољна

Облик овакве торбице је довољно ефектан, али веселе нијансе попут жутих или ружичастих могу да унесу ведрину у зимске дане.

Разигран дизајн 

Круг може да нас асоцира на многе предмете. Поред лопте, симпатичан дизајн који имитира плочу је добар избор за оне који воле дозу хумора у свом стилу.

Визуелне комбинације

Штампа или материјали који имају ефектну површину могу бити довољан додатак за овај интересантан аксесоар. 

Метали и кожа

За оне који више воле да мешају материјале, кожне варијанте са металним детаљима су увек прикладан избор за зиму, поготово ако више волите тамније нијансе у зимском периоду. Избор материјала, било да је права или веганска кожа, зависи од личне преференце.

 

Женствени максимализам

Ако волите да привлачите пажњу модним изборима, округла торбица не мора само да асоцира на типичну лопту. Уникатан комад може бити спој јарких боја, занимљиве конструкције и женствених детаља. 

image
VV inauguration
banner