Магазин

Крема за тело популарног произвођача привлачи паукове - огласио се и произвођач

Корисници широм света доживели су низ непријатности након наношења путера за тело које се продаје у познатм ланцу продавница козметичких прозивода Сефора. У питању није ни алергијска реакција, нити било шта слично, већ нешто много горе - његов мирис изазива најезду паукова који вас прате у стопу!
Крема за тело популарног произвођача привлачи паукове - огласио се и произвођач© Canva / AI Magic tool

Светски познат ланац козметичких производа Сефора ових дана је доспео у жижу интересовања након што су се многобројни корисници широм света пожалили да један путер за тело купљен тамо изазива најезду паукова. У питању је производ бренда Сол де Жанеиро, Делисиа Дренч, који у продавницама кошта између 22 и 48 долара.

"Пауци ме јуре када нанесем производ на тело"

По речима купаца овог производа за негу тела, након његовог наношења пауци се појављују ниоткуда, а особу која га има на себи практично јуре. Своје искуство забринути корисници су поделили на друштвеним мрежама.

"Обично паукове виђам једном у три године, али након што сам почела да користим овај производ, виђам их свакога дана. Једном ме је паук чак и појурио", поделила је своје искуство једна корисница. На њену објаву надовезао се још један корисник, који је рекао да је и њега јурио паук: "Ја лево - он лево, ја десно - он десно. Као да је пратио мирис производа".

Неки корисници путера за тело су извукли и дебљи крај: не само да су их пауци јурили свуда по кући, већ су доживели и ујед ових зглавкара. Нешто у том производу за негу ипак има, али ко ће знати шта?

Нико не зна шта је изазвало реакцију паукова

Лавини коментара коју су објаве корисника изазвале прикључили су се и многобројни стручњаци, који су покушали да нађу логично објашњење. Нажалост, ни они нису успели да нађу одговор на питање које мучи многе. Због великог броја коментара и интересовања које је ова тема изазвала, јавности су били принуђени да се обрате и произвођачи овог путера за тело.

"Сол де Жанеиро изузетно озбиљно схвата безбедност и бригу о својим корисницима. Иако не можемо судити о утицају одређених хемикалија на понашање паукова, са сигурношћу можемо рећи да се те супстанце не налазе у нашим производима", стоји у саопштењу произвођача.

Међутим, њихов одговор нимало није утешио оне који су производ већ купили, као ни оне који су желели да га купе. Штавише, све већи број људи је артикал једноставно уклонило из корпе за куповину преко интернета. Што је сигурно - сигурно је.

image