Магазин

Предлози серија и филмова у сусрет новогодишњим празницима

Друга половина новембра већ се боји празничним духом, па ће многе инспирисати да погледају неки романтичан и забаван филм или серију на телевизији. Позитивни филмови са новогодишњом тематиком, леп су начин да се започну припреме за дочек.
Предлози серија и филмова у сусрет новогодишњим празницима© freepik/freepik

Припремите топли напитак, ушушкајте се и погледајте следеће филмове на „Нетфликсу“.

Даш и Лили

Лили оставља свеску са задатком, коју ће пронаћи Даш. Пратимо развој љубавне приче кроз задатке које остављају наизменично у свеску, а на необичним местима, све време избацујући једно друго из зоне комфора.

Преблизу за Божић

Хејлин план да проведе Божић са породицом свог зета неће имати добар почетак, јер се неочекивано појављује мушкарац који је крив за раскид њене везе.

Џингл Џангл: божићно путовање

Духовити, музички породични филм чија радња је смештена у живописни град Коблтон, прати легендарног произвођача играчака чији су маштовит изуми доносили радост. Када његов шегрт од поверења, украде најцењенију креацију, поново ће морати да врати магију у свој рад.

Љубавна замка

Пословна девојка мисли да је пронашла идеалну особу на апликацији за састанке. Одлучује да га изненади за Божић, али открива да је преварена. Момак који је преварио јој нуди да се нагоде, уколико буде глумила његову девојку, а он ће је заузврат упознати са њеном симпатијом.  

Дечак звани Божић

Млади Николас среће своју судбину у магичној земљи у којој живе вилењаци. 

Новогодишњи и Божићни филмови увек имају срећан крај, лагану радњу и неретко фантастичну музику, па њихова магија лако опија гледаоца. Савршен увод у период празника који следи.

image