Спорт

Роналдо направио хаос у Реаловом тренинг центру

Фудбалски суперстар Кристијано Роналдо виђен је како тренира у тренинг центру свог некадашњег клуба Реал Мадрида - Валдебебасу што је изазвало хаос међу присутнима, преносе шпански медији
Роналдо направио хаос у Реаловом тренинг центруGetty © Francois Nel / Staff

Португалски фудбалер почетком овог месеца раскинуо је уговор са Манчестер јунајтедом, тако да је сада слободан у избору нове средине.

Светски медији су пре неколико дана писали да ће од 1. јануара 2023. године постати фудбалер Ал-Насра из Саудијске Арабије, али нападач је демантовао то рекавши да понуда постоји, али да коначну одлуку није донео.

Роналдо је доспео у центар пажње када је уочен данас како тренира у камп центру краљевског клуба који се налази у предграђу Мадрида.

Челници Реала су му као њиховом некадашњем играчу допустили да наредних дана док чека нови ангажман ту одржава форму, али не намеравају да му понуде нови уговор, иако Португалац то прижељкује.

Кристијано је за Бланкосе наступао у периоду од 2009. до 2018. године и оставио је дубок траг у клуб, између осталог освојио је две титуле у Примери и четири у Лиги шампиона.

Из тог разлога када се појавио у Валдебебасу је изазвао салву одушевљења, сви присутни су му пришли да га поздраве и фотографишу се са њим.

image