Спорт

Холанд дао 26 голова и заплашио ривале: Желим да будем још бољи

Голгетер "грађана" је одушевљен сарадњом са Пепом Гвардиолом
Холанд дао 26 голова и заплашио ривале: Желим да будем још бољиGetty © Naomi Baker / Staff

Фудбалер Манчестер ситија Ерлинг Холанд истакао је да му је медицински тим енглеског клуба помогао да поправи физичко стање, преносе британски медији.

Норвежанин је додао да му је задовољство да дели свлачионицу са играчима Манчестер ситија.

"Први део сезоне је за мене лично био фантастичан - окружен сам изузетним саиграчима и уживам у раду са менаџером Пепом Гвардиолом. Нису у питању само тренери и саиграчи, лекари Манчестер ситија су ми помогли да поправим своје тело", рекао је Холанд.

Он је од почетка сезоне постигао 26 голова на 20 мечева и постао играч који је најбрже у историји Премијер лиге стигао до 20 постигнутих голова у сезони.

"Имао сам неке мање проблеме, а сада се осећам боље. Задовољство је да радим са свим људима у клубу, а ја желим да напредујем. И даље сам млад и желим да постанем још бољи. Ишао сам на одмор током паузе за Светско првенство и спреман сам за наставак сезоне", додао је он.

Холанд је истакао да се изнервира када не постигне гол из изгледне шансе.

"Искрено, веома се нервирам када промашим шансу. Тада желим да постигнем још голова, а осећам се добро када постигнем гол и зато увек желим још више. Не вреди мислити о прошлости, то је већ готово", закључио је Холанд.

image