Спорт

Милојевић: Свака грешка у Европи је скупа

Тренер Црвене звезде, Милош Милојевић, оценио је да је његова екипа направила превише грешака у поразу од Монака (4:1) у последњем колу групне фазе Лиге Европе.
Милојевић: Свака грешка у Европи је скупа© FOTO TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC/ bg

Фудбалери Црвене звезде поражени су на гостовању у Монаку са 4:1 у мечу шестог кола групне фазе Лиге Европе. Убедљивим поразом, српска екипа завршила је учешће у европским такмичењима.

„Имали смо доста проблема по боковима, нисмо контролисали игру 'два на два', после првог примљеног гола све се пореметило“, рекао је тренер Црвене звезде Милош Милојевић после пораза од Монака (4:1).

После тога смо ушли у серију грешака, други гол, па у другом полувремену, аутогол, поништен гол за 3:2, све им је ишло на руку. Све у свему, превише грешака да би резултат био бољи“, изјавио је Милојевић на конференцији за медије.

Он је додао да није било проблема у средини терена и да сматра да није погрешио са офанзивном поставом (Славољуб Срнић на клупи) јер је победа била неопходна за пролазак.

Нисмо искористили нашу шансу против Монака у Београду и Ференцвароша у Будимпешти. Било је храбро да овде тражимо 'брејк лопту', али свака грешка у Европи је скупа, поготово од најискуснијих играча. Није добро што смо остали без Европе, али из свега морамо да изађемо јачи“, поручио је Милојевић.

image