Русија

Путин поручио: Наши противници не знају с ким имају посла

Русија је таква заједница људи уједињених заједничким циљевима, без обзира на етничку или религиозну припадност, рекао је руски лидер
Путин поручио: Наши противници не знају с ким имају посла© Tanjug/AP Photo/Alexander Zemlianichenko

Председник Русије Владимир Путин рекао је да противници Русије не постижу резултате које су зацртали, већ сасвим обрнуте, јер не знају с ким имају посла.

"Русија је таква заједница људи уједињених заједничким циљевима, без обзира на етничку или религиозну припадност. Имамо заједничку културу, нешто што нас све уједињује", рекао је Путин током разговорима са лидерима фракција у Државној думи, пренео је ТАСС.

Путин се осврнуо на ситуацију око Украјине, истакавши да противник, покушајима да заплаши руски народ, постиже сасвим обрнуте резултате.

"Противници Русије остварују циљеве али не оне које су себи зацртали. Они остварују потпуно обрнут резултат. Они не схватају с ким имају посла, са Русијом", поручио је Путин.

Председник Думе је рекао да се Путинова победа на председничким изборима доживљава као победа свих грађана.

"Одржани председнички избори први пут нису разјединили већ консолидовали", рекао је он.

Подсетимо, Владимир Путин освојио је 87,28 одсто гласова на председничким изборима, саопштио је Централни изборни комитет након обрађених 100 одсто гласачких листића.

image
VV inauguration
banner