Спорт

Обрадовићу тешко због новог пораза: Ово ме много боли, али нећу да нападам играче

Партизан је после пораза од Црвене звезде у Евролиги изгубио и од Цедевита Олимпије у регионалном такмичењу
Обрадовићу тешко због новог пораза: Ово ме много боли, али нећу да нападам играче© Tanjug/Strahinja Aćimović

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић изјавио је да су ситни детаљи одлучили победника меча 10. кола АБА лиге против екипе Цедевита Олимпије.

Партизан је у недељу увече у Љубљани доживео други пораз у регионалном такмичењу, а црно-беле је надиграла Цедевита Олимпија резултатом 77:74 и то након што су и прошле сезоне два пута савладали Обрадовићеву екипу.

"Честитам Олимпији на победи у утакмици која је била резултатски неизвесна. Не могу да кажем да се тим није борио, борили смо се, али није довољно и сигурно да ћемо неке ствари пробати да променимо. Одлучили су ситни детаљи, они су били и срећни и паметнији и заслужено су победили утакмицу", рекао је Обрадовић на конференцији за новинаре.

Тренер Партизана није желео да коментарише суђење на овој утакмици.

"Феноменална атмосфера, хвала свим навијачима. Имамо публику било где да играмо, хвала им на томе, али ми нажалост не враћамо. Не враћамо и то је нешто што ме заиста много боли. Постоје неке ствари које су за тим. Ја никада нисам излазио у јавност да нападам играче нити ћу то овога пута, између себе причамо и радимо и неке ствари су евидентне и како ћемо да решимо, време пред нама ће бити прави показатељ", додао је Обрадовић.

Партизан ће у уторак гостовати екипи Асвела у 13. колу Евролиге.

"Асвел долази из победе у последњем колу Евролиге против јаке Барселоне, играли су вечерас утакмицу неких пола сата пре нас, али с обзиром на стање у ком се налазимо, они су фаворити и очекује нас тешка утакмица. Утакмица је за 48 сати, али и они су играли вечерас. Није лако кад изгубиш у веома кратком периоду пар утакмица где одлучује једна лопта, да ли одбрамбено, нападачки, скок... Није лако, мој посао као тренера је да дигнем екипу, колико ћемо успети не знам", закључио је Обрадовић.

image