Спорт

Марковић: Имамо времена да се спремимо колико треба

Фудбалер Партизана Светозар Марковић изјавио је да очекује да "црно-бели" имају довољно времена да се спреме за наставак сезоне у Суперлиги Србије
Марковић: Имамо времена да се спремимо колико треба© FK Partizan

"Црно-бели" ће сутра одрадити први званичан тренинг на почетку припрема за наставак сезоне. Фудбалери Партизан, који славе Божић по грегоријанском календару, екипи ће се прикључити 27. децембра.

"Очекујем Партизан који је спреман за наставак сезоне. Имамо доста времена, око шест недеља имамо да се припремимо за наставак сезоне. Очекујем да ћемо сви бити спремни и кад дође време да ћемо одрадити све што треба", рекао је Марковић за званични сајт Партизана.

Један од најискуснијих у екипи "црно-белих Данило Пантић је истакао да не очекује толико другачији Партизан у односу на први део сезоне.

"Играли смо добар фудбал, али десило се да неколико утакмица не добијемо, где су се противници повукли. Мораћемо више да радимо на нападу против те ниске зоне, да мало то пробијемо, али све остало мислим да ће остато исто или ће бити боље", рекао је Пантић.

Нападач Немања Јовић је истакао да ће Партизан да настави да се бори у Лиги конференција и Суперлиги Србије.
"Идемо јако да тренирамо и да се припремимо што боље", додао је Јовић.

Партизан је први део сезоне у домаћем шампионату завршио на другом месту на табели са 10 бодова мање од првопласиране Црвене звезде. Партизан ће у 20. колу, које ће бити одиграно четвртог фебруара наредне године гостовати Напретку у Kрушевцу.

"Ако Бог да здравља, да се спремимо сви заједно што боље и да покушамо да стигнемо, а мислим да можемо, Црвену звезду и да будемо први на крају", навео је фудбалер Партизана Самед Баждар.

Партизан ће 16. фебруара гостовати екипи Шерифа у првом мечу 1/16 финала Лиге конференција, а реванш меч је на програму недељу дана касније у Београду.

image
VV inauguration
banner