Спорт

ОФК Београд добио нову управу - Бабовић и Терзић потпредседници, Мркела спортски директор

Некадашњи суперлигаш, а данас трећелигаш, добио је нове челнике након клупске скупштине
ОФК Београд добио нову управу - Бабовић и Терзић потпредседници, Мркела спортски директорGetty © Srdjan Stevanovic / Stringer

Некадашњи функционер ОФК Београда Момчило Минић изабран је у среду за председника клуба, док су нови потпредседници Костадин Терзић, син Звездана Терзића и Стефан Бабовић, некадашњи репрезентативац, одлучено је на Скупштини клуба.

Ново руководство долази после неуспеле епизоде управе на челу са Душаном Петковићем и учиниће све да се славни клуб, који тренутно игра у Српској лиги, трећем рангу такмичења, експресно врати у Прву лигу Србије, а затим и додатно ојача и врати се у елитно друштво српског фудбала.

Ново руководство имаће сарадњу са Црвеном звездом, на чијем челу је као генерални директор Звездан Терзић, дугогодишњи капитен и фукционер ОФК Београда, а према информацијама "Танјуга", црвено-бели ће и играчки помоћи ОФК Београду.

За новог генералног директора биће постављен Стеван Вишњић, а за спортског директора Андреј Мркела, син Звездиног спортског директора Митра Мркеле, такође бившег играча "романтичара".

Нови Управи одбор чине Ирина Поповић, Зоран Митровић, Ненад Ђорђевић, Мирослав Ивановић, Марко Миљковић Цици и Душан Томашевић.

image