Спорт

Анчелоти се одриче четворице играча - Реал Мадрид спрема "распродају" у јануару

Мадриђани би у јануарском прелазном року могли да се реше играча на које више не рачунају
Анчелоти се одриче четворице играча - Реал Мадрид спрема "распродају" у јануаруGetty © Stuart Franklin / Staff

Тренер Реал Мадрида Карло Анчелоти одлучио је да се у зимском прелазном року одрекне четворице фудбалера, преноси "Мундо Депортиво".

Како јавља каталонски лист, "краљевски клуб" ће се решити Марка Асенсија, Данија Себаљоса, Алвара Одриозоле и Маријана Дијаза.

Асенсио (26) је ове сезоне само три пута био стартер, а одиграо је 15 утакмица и постигао је три гола у свим такмичењима. Он има уговор са Реалом до краја сезоне, а већ првог јануара може да почне да преговара са заинтересованим клубовима.

Себаљос (26) такође има уговор са мадридском клубом до јуна наредне године и ове сезоне наступио је на само 11 утакмица за Реал. Анчелоти не рачуна ни на Одриозолу, који има уговор са Реалом до јуна 2024. године, али није одиграо ниједну утакмицу за "краљевски клуб".

Четврти на трансфер листи је Маријано Дијаз, који је 2018. стигао у Реал из Лиона за 21.500.000 милиона евра. Одиграо је само пет утакмица ове сезоне за Реал, а већ у јануару може да тражи нови клуб, пошто му уговор истиче на крају сезоне.

"Мундо Депортиво" подсећа да уговори у јуну наредне године истичу и Луки Модрићу, Кариму Бенземи, Тонију Кросу и Наћу Фернандезу, али Реал жели да продужи сарадњу са овом четворицом фудбалера.

image