Спорт

Син Дејвида Бекама потписао за клуб из Премијер лиге

Ради се о позајмици, а наследник легендарног фудбалера Манчестер јунајтеда би требало да наступа искључиво за резервни тим
Син Дејвида Бекама потписао за клуб из Премијер лиге© Twitter / screenshot / @BrentfordFC

Неочекивана вест из Енглеске - један члан породице Бекам играће за клуб из Премијер лиге! Ромео Бекам, наследник легендарног Дејвида, потписао је уговор са Брентфордом.

Овај 20-годишњак је тако изненада стигао до клуба из Премијер лиге, након што је током зиме тренирао са њиховим младим тимом како би одржавао форму.

Ромео Бекам је прошле године наступао за Интер Мајами, клуб из америчке МЛС лиге који је у власништву његовог оца. Тамо је често наступао за њихов резервни тим, а због паузе током сезоне, тренирао је са Брентфордом.

Ипак, клуб из Лондона је сада одлучио да озваничи сарадњу са Ромеом и то на позајмицу, који ће сада први пут професионално наступати далеко од Флориде и породичне базе у Америци.

"Веома сам поносан и веома сам срећан због доласка овде. Стигао сам раније, да бих био спреман. Појавила се у међувремену шанса да дођем овде на позајмицу и никад нисам био тако узбуђен као сада. У Америци сам имао узбудљиву сезону, пуну успона и падова, а сада сам узбуђен јер ћу доћи овде и видећу шта могу да урадим. Ако погледате Брентфорд као клуб, утисци су веома позитивни и читав систем напредује веома брзо. Веома сам захвалан због тога што сам овде", рекао је један од од тројице синова познатог пара Дејвида и Викторије Бекам.

Дејвид Бекам је током играчких дана постао легенда Манчестер јунајтеда, а Ромео је својевремено наступао за млађе категорије Арсенала. За очекивати је да ће сада првобитно бити део Б тима Брентфорда.

image