Спорт

Рикардо воли Партизан: Не бих прешао у Звезду ни за дупло више новца

Голгетер црно-белих је одговарао на питања навијача и имао је шта интересантно да истакне
Рикардо воли Партизан: Не бих прешао у Звезду ни за дупло више новца© YouTube / screenshot / FK Partizan Beograd

Најбољи стрелац фудбалера Партизана Рикардо Гомеш имао је прилику да на припремама тима у Турској одговара на питања навијача црно-белих, а том приликом дао је и неке занимљиве одговоре.

Нападач са Зеленортских Острва истакао је да ни за двоструко више новца не би прешао у редове "вечитог" ривала Црвене звезде.

Рикардо се искрено насмејао када је чуо питање које је добио, а потом и уверио све навијаче Партизана да он никуда не намерава да оде из Хумске.

"Нема шансе. Говорим из мог угла, други пут играм у Партизану. Дошао сам због успомена које имам овде, због односа које имам овде, због града... Јер, кад се осећаш баш добро, нема новца на свету који то може да промени", рекао је Гомеш и тако још једном купио навијаче црно-белих.

Још једно од занимљивих питања које је Рикардо добио било је да ли би пре волео да постигне хет-трик у дербију против Звезде или у финалу Лиге конференције? Голгетер је једва успео да одлучи шта би био његов избор.

"Тешко питање... Мислим да бих изабрао финале Лиге конференције. Или ипак не... Може да се деси да постигнем гол, а да изгубимо... Изабрао бих гол у дербију!", рекао је на крају Рикардо Гомеш.

image