Спорт

Потез Петрића за поштовање - Новопазарци открили све о тренеру Партизана

Шеф стручног штаба црно-белих први је помогао повређеном фудбалеру током утакмице у Турској
Потез Петрића за поштовање - Новопазарци открили све о тренеру Партизана© FK Partizan/Miroslav Todorović

Тренер Партизана Гордан Петрић неочекивано се нашао у центру пажње током једне пријатељске утакмице у Турској, између Новог Пазара и Капаза из Азербејџана.

Стратег црно-белих направио је гест који је толико одушевио Новопазарце након повреде њиховог играча, да су детаље догађаја морали да објаве на друштвеним мрежама.

Током утакмице два тима у Анталији, где су и црно-бели на припремама, тренер Партизана је одлучио да погледа утакмицу. Када се током утакмице повредио млади Семир Алић, Петрић је био први који је дотрчао да га утеши.

О томе је и ФК Нови Пазар детаљно писао на својој Фејсбук страници, када су се и званично захвалили Петрићу.

"На јучерашњој припремној утакмици коју је наш клуб одиграо против екипе Капаза повреду је доживео наш млади фудбалер Семир Алић. Гест за памћење направио је први тренер ФК Партизан, Гордан Петрић који је у тренуцима када је амбулантно возило дошло да транспортује повређеног играча, прескочио ограду терена, пришао до Семира који је лежао на носилима и загрљајем му пружио подршку. Такође, тренер је одмах управи ФК Нови Пазар понудио помоћ и све капацитете ФК Партизан у евентуалном збрињавању нашег фудбалера. Утакмици су поред тренера Партизана присуствовали и његове колеге из ФК Партизан, делегација ФК ТСЦ као и још двадесетак гледалаца. Након утакмице ФК Партизан послао је и поклон на рецепцију хотела у ком су смештени плави, а који је прослеђен Семиру Алићу. Степен повреде нашег младог фудбалера биће познат тек након детаљнијих анализа. ФК Нови Пазар најискреније се захваљује Гордану Петрићу и ФК Партизан на овом заиста лепом гесту", стоји у саопштењу Новопазараца.

image