Спорт

Обрадовић: Надам се да су љубитељи кошарке уживали

"Задовољан сам, победили смо иако нисмо одиграли добро, могли смо и морали много боље", изјавио је тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић након утакмице са Црвеном звездом
Обрадовић: Надам се да су љубитељи кошарке уживали© ABA liga/Marija Vuruna

Kошаркаши Партизана победили су вечерас у дербију екипу Црвене звезде 79:78 (20:18, 25:19, 12:17, 22:24) у утакмици 21. кола Евролиге.

"Момци су се борили од првог до последњег минута, настојали су да оправдају подршку навијача којима се захваљујем од срца. На крају, успели смо да приведемо меч крају, али остаје жал што разлика није мало већа. Играли смо паметно у одбрани и нападу. Kонтролисали смо дешавања на паркету од првог до последњег минута, али ми је стварно жао што нисмо сачували четири поена предности. Ледеј је одиграо одличан меч, али ме више радује однос освојених и изгубљених лопти. Звезда је тим који у свакој утакмици даје максимум, тако је било и у дербију који је остао иза нас. Надам се да су љубитељи кошарке уживали у сјајном мечу", изјавио је тренер "црно-белих".

Додао је Обрадовић да његова екипа не сме да се опусти.

"Радује победа у дербију, али нема времена за славље, јер за неколико дана следи дуел са Морнаром, па дуел са Асвелом…. Остало је још много до краја лигашког дела такмичења у Евролиги и заиста је тешко бавити се спекулацијама и проценама какви су крајњи домети. Ја сам заиста уживао данас. Навијачи Звезде су направили добру атмосферу, чули су се и наши навијачи. Да ли је било увреда са трибина заиста не знам, јер док утакмица траје, фокусиран сам на паркет. На паркету је све било беспрекорно", изјавио је Обрадовић.

image