Спорт

Роналдо коначно дао гол - из пенала у 93. минуту, Ел Наср опет није победио

Португалски суперстар је спасио Ел Наср пораза и то ударцем са "беле тачке"
Роналдо коначно дао гол - из пенала у 93. минуту, Ел Наср опет није победио© Twitter / screenshot / @TimelineCR7

Ел Наср је прошле седмице изгубио 3:1 у полуфиналу Суперкупа Саудијске Арабије због чега су остали без шансе да се боре за трофеј.

Ни у петак нису успели да савладају Ел Фатех у мечу саудијског шампионата, али су макар њихови навијачи први пут успели да виде погодак Кристијана Роналда у дресу тог тима.

Ел Фатех и Ел Наср су ремизирали 2:2 у мечу 16. кола првенства Саудијске Арабије, а човек који је гостујућем тиму донео погодак за спас од пораза био је управо португалски суперстар.

Два пута је Ел Фатех водио, прво поготком Кристијана Теља, а онда и Софијана Бендебке. Између та два поготка био је гол Андерсон Талиске за 1:1. Међутим, како се меч ближио крају, Ел Наср је био све ближи поразу.

Ипак, после досуђеног пенала за госте, Кристијано Роналдо је у 93. минуту материјализовао једанаестерац за коначних 2:2 и важан бод Ел Насра, којим су остали на првом месту са 34 бода. Исто толико има и Ел Шабаб, али они су до сада одиграли један меч више. Роналдо је крајем 2022. прешао у Ел Наср потписавши уговор вредан 500.000.000 евра за две и по године.

image