Спорт

Петрић: Ако мора да се лобира за Видића, нешто онда није у реду

Тренер фудбалера Партизана Гордан Петрић причао је о предстојећем мечу црно-белих против Младости из Новог Сада, али и о дешавањима у фудбалском савезу Србије

Црно-бели у суботу од 18.30 сати дочекују Новосађане у утакмици 21. кола Суперлиге.

"Спремни смо, улазимо полако у ритам четвртак-недеља и надамо се да ћемо што дуже да останемо у том ритму. Ми се питамо, али не сме да буде опуштања", изјавио је тренер фудбалера Партизана.

Петрић се подсетио податка да је дебитовао на клупи Партизана управо против Младости.

"Моја прва утакмица на клупи Партизана била је против Младости. Победили смо голом Марковића у 95. минуту и мислим да је то прекретница сезоне. Од тог дуела Младост је променила 15 играча, само два су остала. Све су то искусни играчи који могу да изненаде", рекао је Петрић на конференцији за медије.

Тренер црно-белих додао је да нема кадровских проблема, а да у екипи неће бити Хамиду Траоре, који је отпутовао у Турску како би довео породицу на сигурно.

Петрић се прокоментарисао и предстојеће изборе за председника Фудбалског савеза Србије.

"Кад сам 2009. предложио да Пеђа Мијатовић буде потпредседник Партизана један од чланова Управног одбора ми је рекао да не може тако и да морам да лобирам. Ако морам да лобирам за Пеђу онда стварно. Исто тако и сад, ако мора да се лобира за Немању Видића, онда са нама нешто није у реду", изјавио је Петрић.

image