Спорт

Виго: Одушевили ме навијачи, не могу да дочекам наредни меч

Фудбалер Црвене звезде Аргентинац Алекс Виго изјавио је да је одушевљен навијачима црвено-белих и додао да са српским клубом жели да оствари све победе до краја сезоне
Виго: Одушевили ме навијачи, не могу да дочекам наредни меч© FK Crvena zvezda

Црвена звезда је недавно победила Вождовац са 6:0 у мечу 21. кола Суперлиге Србије, а Виго је био стрелац једног гола.

Аргентински фудбалер истакао је да је одушевљен навијачима црвено-белих.

"Атмосфера коју су навијачи направили и против Војводине, али и на мечу са Вождовцем где смо били гости и где су се они чули свих 90 минута, мени су највећи утисак од доласка у Београд. Знао сам и раније да је атмосфера на Маракани одлична, да људи у Србији обожавају Звезду, али ово је нешто што мора да се доживи. Кад сам истрчао на терен против Војводине, дословно сам се најежио и много ми је жао што нисмо победили, али вратили смо то голеадом против Вождовца, тако да верујем да ће навијачи у суботу доћи у још већем броју него на прва два меча", рекао је Виго, преноси званични сајт Црвене звезде.

Тим из Љутице Богдана ће у наредном колу на свом терену дочекати Чукарички.

"Против Војводине је било 20.000 људи, посебна утакмица, али верујем да ће и на мечу са Чукаричким бити тако. Очекујем још испуњенију Маракану, још једну ватрену атмосферу, лично уживам да играм пред њима, и не сумњам да ће бити тако и у суботу, а надам се да ћемо наставити добру форму коју смо најавили у мечу са Вождовцем. Не могу да дочекам нову утакмицу", додао је Виго.

Истиче бек да се одлично уклопио у тим Црвене звезде.

"Дајем све од себе на тренинзима, слушам тренера и све функционише у најбољем реду. Саиграчи су ме изузетно лепо дочекали, још на припремама смо почели да се дружимо и препознао сам у старту да у Звезди влада породична атмосфера. Много ми то одговара, као и навијачи које поново морам да поменем. Све то ме чини срећним и задовољним у Београду", рекао је Виго.

Он је додао да жели да са Црвеном звездом оствари све победе до краја сезоне.

"Већ сам научио да се у Звезди само победе рачунају и то ми одговара, сматрам да имам такав менталитет и да сам играч за клубове који освајају трофеје. Имамо 11 бодова предности, али се понашамо као да је егал. Нестрпљив сам да покажем шта све знам, радујем се свакој новој утакмици и верујем да можемо да имамо победнички низ до краја сезоне", закључио је Виго.

image