Спорт

Звезда саопштила: Ко купи карту за Чукарички, са њом може и на дерби

Фудбалски клуб Црвена звезда саопштио је да ће сви навијачи црвено-белих, који купе улазнице за меч са Чукаричким у 22. колу Суперлиге Србије, добити бесплатну карту за 169. "вечити" дерби са Партизаном

Након што је одиграла нерешено са Војводином у првом мечу по повратку са зимске паузе, Црвена звезда је савладала Вождовац у гостима са 6:0.

Црвена звезда ће у суботу, 18. фебруара од 15 сати на свом терену играти са Чукаричким.

Црвено-бели су саопштили да ће навијачи који купе карту за меч са "брђанима", моћи да уђу и на меч са Партизаном.

"Наш клуб је спремио изненађење за звездаше, јер ће сви навијачи који купе улазницу за тај меч, добити и бесплатну карту за 169. вечити дерби. Услов за звездаше је да дођу на утакмицу против Чукаричког и да очитају улазницу, да би карта за вечити дерби важила. Свако ко до карте за меч са Чукаричким дође онлајн, имаће могућност да на одвојеном и обележеном шалтеру на стадиону, подигне улазницу за вечити дерби", наводи се у саопштењу Црвене звезде.

Тим из Љутице Богдана наводи да ће се улазнице за меч са Чукаричким продавати на благајнама стадиона "Рајко Митић" у петак, 17. фебруара од 10 до 18 часова, као и на дан утакмице од 10 сати до почетка меча.

Цене карата се крећу од 400 динара за северну трибину до 4.000 за ВИП галерију, а онлајн продаја улазница је већ почела.

Утакмица између Црвене звезде и Партизана биће одиграна 2. марта од 18 сати.

image