Спорт

Младеновић: Видићево велико име није довољно за функцију председника ФСС

Директор Омладинске школе Црвене звезде и некадашњи фудбалер црвено-белих Драган Младеновић, изјавио је да је Немања Видић велико име у свету фудбала, али да то није довољно да би обављао функцију председника Фудбалског савеза Србије

"Немања је велико име, можемо дуго да говоримо о њему, али да ли је то довољно за функцију председника ФСС? Мислим да није. Ако мене лично питате и ако дође до тога Видић или Драган Џајић, мој одговор је - апсолутно Џајић", речи су директора Омладинске школе Црвене звезде, Драгана Младеновића.

"Пре свега због великог искуства, које Видић нема", додао је Младеновић.

Младеновић је својевремено играо са Видићем у Звезди и репрезентацији.

"Звезда ће сигурно стати иза најбољег решења за српски фудбал. Видић јесте Звездин бивши играч и као такав, требало је прво да дође у клуб, да разговара с људима и да се нађе најбоље решење", поручио је Младеновић у изјави за "Моцартспорт".

Избори за председника ФСС одржаће се 14. марта.

Поред Немање Видића, тренутно се зна да ће још један кандидат бити Бранислав Недимовић, некадашњи најмлађи градоначелник у Србији као први човек Сремске Митровице, а од 2016. до 2022. године био је министар пољопривреде у Влади Србије.

image