Спорт

Матић: Подржавам Видића, Џајића понижава клуб којем је све дао

Фудбалер Роме и некадашњи репрезентативац Србије, Немања Матић, сматра да је почасник председник Црвене звезде, Драган Џајић, приморан да се кандидује за председника Фудбалског савеза Србије
Матић: Подржавам Видића, Џајића понижава клуб којем је све дао© Clive Brunskill

Матић се огласио јавности на свом Инстаграм налогу.

"Не знам колико је познато да је на мој предлог стадион на Убу добио име по нашем Драгану Џајићу и да не може нико да промени чињеницу да је он био и остао понос Уба и Тамнавског краја", написао је Матић.

Он се потом обратио челницима Црвене звезде.

"Сматрам да је Џаја некако натеран или можда уцењен да прихвати кандидатуру за председника ФСС. Господо из Звезде, када смо се ми Тамнавци потајно надали да ћете се сетити Џаје и кандидујете га за председника Савеза, ви сте тада подржавали Славишу Кокезу. Сада када је Драган близу своје осамдесете године излажете га непотребном стресу", додао је некадашњи репрезентативац Србије.

Матић истиче да Убљани страхују за здравље Драгана Џајића.

"Надамо се да ће прегурати и ово понижавање од стране клуба коме је све дао. Драгане, немој никад да заборавиш да су твоји земљаци увек уз тебе и да те Јединство очекује на твом стадиону већ у суботу", истиче фудбалер Роме.

Матић је поновио да пружа подршку Немањи Видићу да буде председник ФСС.

"Што се тиче Немање Видића, ја сам њега подржао јуче, подржавам га данас и подржаћу га и сутра јер мислим на развој српског фудбала за наредних 20 година", закључио је Матић.

Ванредна Изборна скупштина ФСС на којој ће бити изабран нови председник Савеза биће одржана 14. марта

image