Спорт

Џајић представио свој тим за Фудбалски савез Србије

Kандидат за председника Фудбалског савеза Србије (ФСС) Драган Џајић предао је списак људи које планира да постави на руководећа места у Савезу ако победи на изборима заказаним за 14. март
Џајић представио свој тим за Фудбалски савез Србије© FK Crvena zvezda

Џајић је одлучио да ако победи на изборима за председника ФСС за потпредседнике Савеза именује Бранислава Недимовића, Јаноша Жемберија, Сандру Сремчевић и Бранка Зечевића. Недимовић је бивши министар пољопривреде у Влади Србије, Жембери је председник ТСЦ-а из Бачке Тополе, док ће женски фудбал представљати Сандра Сремчевић, која је председница ЖФK Црвена звезда. Зечевић је власник компаније Метал Фер, која је једна од највећих извозника у Србији.

У Извршном одбору ФСС би се нашли председници ФС Војводине Драган Симовић, ФС Београда Марко Здравковић, ФС региона источне Србије Зоран Игњатовић и ФС региона западне Србије Небојша Живановић, као и први човек Трајала Владан Гашић.

"Чланови ИО ФСС биће и председник Заједнице клубова Супер и прве лиге Србије Драгомир Лазовић, бивши селектори Србије Владимир Петровић Пижон и Љубиша Тумбаковић, председник Судијске комисије ФСС Дејан Делевић и привредник Александар Михајловић", додаје "Спорт клуб".

Kандидатуру за председника ФСС поднео је и Немања Видић, који је раније данас представио свој тим.

Избори за новог председника ФСС биће одржани 14. марта у Старој Пазови.

image