Спорт

Обрадовић пред дерби: Знамо колики је улог

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић изјавио је да црно-бели знају колики је улог у наредном мечу са Црвеном звездом и додао да је његова екипа спремна за предстојећи дерби меч 21. кола регионалне лиге
Обрадовић пред дерби: Знамо колики је улог© Dusan Milenkovic/ATAImages

Партизан у понедељак од 20.30 сати у "Штарк арени" дочекује Црвену звезду.

"Усред свега овога што играмо у Евролиги дошла је и та утакмица. Изузетно је важна и за нас и за Црвену звезду. Знамо колики је улог и пробали смо да се спремимо на најбољи могући начин. Видећемо како ће то да изгледа сутра. Још једном, позив навијачима за фер и спортско навијање. Важност утакмице је велика, да буду прави као што су били током целе сезоне", нагласио је Обрадовић, преноси званични сајт клуба.

Капитен Партизана Кевин Пантер изјавио је да његов тим мора да одбрани домаћи терен.

"Веома је важна утакмица, морамо бити фокусирани да испунимо наш циљ. А то је да победимо, као и у свакој другој утакмици. Кључ је као и увек, да играмо јако, да останемо паметни током читавог тока меча", рекао је Пантер.

Из Партизана су подсетили да за овај меч влада велико интересовање.

"Партизан овим путем још једном апелује на навијаче да бодре црно-беле фер и спортски, без упућивања било каквих увреда према било коме. Само громогласна подршка Партизану, без убацивања предмета у терен или инцидената било које врсте, биће од помоћи црно-белом тиму", саопштено је из Партизана.

image
VV inauguration
banner