Спорт

Морати: Разочаран сам играма Интера у Серији А, тим није довољно фокусиран

Некадашњи председник фудбалског клуба Интер Масимо Морати рекао је да је разочаран резултатима миланског клуба у Серији А, али је додао да се нада добрим играма у Лиги шампиона, преноси "Газета дело Спорт"
Морати: Разочаран сам играма Интера у Серији А, тим није довољно фокусиранGetty © Claudio Villa / Stringer

Морати је био власник Интера од 1995. до 2013. године. Интер се тренутно налази на другом месту на табели Серије А са 18 бодова мање од првопласираног Наполија.

"Екипа пролази кроз кризу и то се јасно види. Имамо добар тим и доброг тренера, али резултати нису баш најбољи. То су све ствари које смо гледали у претходним сезонама", рекао је Морати.

Интер је за викенд поражен од Специје резултатом 2:1 у 26. колу Серије А.

"Тим није довољно фокусиран. После важне победе против Порта нису задржали довољан ниво фокуса да тријумфују и против Специје. Видео сам екипу која на терену изгледа тотално изгубљено. Жао ми је због тога, јер имамо заиста квалитетне играче, али неки од њих су далеко од праве форме", додао је Морати.

Некадашњи председник Интера је истакао да Ромелу Лукаку није спреман за такмичарске утакмице.

"Лукаку је у очајном физичком стању. Није спреман да игра на највишем нивоу, то се види. Ужасно је спор на терену, а то нисмо навикли да видимо од њега", поручио је Морати.

Интер ће сутра гостовати Порту у реванш мечу осмине финала Лиге шампиона. У првом дуелу одиграном у Милану било је 1:0 за Интер.

image