Спорт

Први човек УФЦ-а: Не смете пропустити борбу Србина Душка Тодоровића

Први човек УФЦ организације Дејна Вајт, рекао је у најави новог 286 ММА догађаја, да гледаоци широм света не пропусте борбу Србина Душка Тодоровића, који се 18. марта бори против Енглеза Кристијана Лироја Данкана
Први човек УФЦ-а: Не смете пропустити борбу Србина Душка ТодоровићаGetty © Handout

Није ово први пут да главни човек највеће ММА организације на свету, са речима хвале прича о српском борцу Душку Тодоровићу.

Приликом најаве УФЦ 286 догађаја, који ће се 18. марта одржати у "О2 арени" у Лондону, Дејна Вајт причао је о агресивности и способности Србина.

"Данкан против Тодоровића. Домаћи борац суочиће се са веома снажним ударачем, Душко је веома агресиван, стално иде у напад и константно тражи начин да што пре заврши борбу. Нећете желети да трепнете у овој борби и сигурно не желите да је пропустите", рекао је Вајт.

Душко Тодоровић ће 18. марта покушати да нанесе први пораз у каријери Енглезу Кристијану Лироју Данкану.

Српски борац брзо је својим стилом, али и резултатима, брзо привукао пажњу челника УФЦ организације на себе.

У прошлој борби је нокаутирао Џордана Рајта у другој рунди, а током професионалне каријере уписао је 12 победа и три пораза.

За спектакуларну завршницу против Рајта, српски борац добио је бонус од 50.000 долара, пошто је његов меч изабран за борбу вечери.

Тодоровић је пред одлазак у Лондон на можда и борбу каријере, у интервјуу за РТ Балкан причао о наредном противнику, али и досадашњем току професионалне каријере.

image