Спорт

Едерсон: Велика је шанса да Анчелоти буде селектор Бразила

Голман Манчестер ситија и репрезентације Бразила Едерсон, изјавио је да постоје велике шансе да на клупу "кариока" седне тренутни шеф струке Реал Мадрида, италијански стручњак Карло Анчелоти
Едерсон: Велика је шанса да Анчелоти буде селектор БразилаGetty © Angel Martinez

Поприлично изненађујуће, бразилски голман признао је да постоји велика могућност да Анчелоти преузме репрезентацију Бразила, преноси Ројтерс.

Бразил је тренутно без селектора пошто је селектор Тите добио отказ после Светског првенства у Катару.

"Неизвесност око тога ко ће да буде наредни селектор Бразила унела је немир у репрезентацију Бразила", рекао је Едерсон и додао да је саиграчима из националног тима разговарао о могућности да Анчелоти наследи Титеа.

Поједини медији објавили су објавили да ће тренер Реала да постане нови селектор "кариока", али је Фудбалски савез Бразила пре месец дана демантовао да је постигао усмени договор са Анчелотијем, који има уговор са Реалом до 30. јуна 2024. године.

"Постоји велика могућност да Анчелоти дође", додао је Едерсон уочи пријатељског меча са Мароком, који ће бити одигран 25. марта.

Голман Манчестер ситија је рекао да је разговарао са Каземиром, Милитаом и Виницијусом.

"Оно што су ми рекли о Анчелотију је да је он изузетан тренер, сви га обожавају и да има веома успешну каријеру. Погледајте његову биографију. Ускоро ћемо сазнати да ли ће бити селектор Бразила или не. Надамо се да ћемо брзо сазнати име новог селектора. Надао сам се да ће нас жреб Лиге шампиона спојити са Реалом, да их избацимо и што пре добијемо селектора" нашалио се Едерсон.

image