Спорт

Руском фудбалском клубу понуђено преко 33.000 евра да намести меч у другој лиги

Фудбалски клуб "Легија" одбио је три милиона рубаља (33.6678 евра) за пораз у мечу, јављају тамошњи медији
Руском фудбалском клубу понуђено преко 33.000 евра да намести меч у другој лиги© http://fc-legion.ru/

Тренер фудбалског клуба Легија из Махачкале Ахмад Магомедкамилов рекао је да је његовом тиму понуђено три милиона рубаља за пораз у мечу.

"Не радимо са судијама ништа са судијама. То је ствар принципа. Једном нам је понуђено три милиона да изгубимо. И то преко трећих лица. Знали су да ће, ако директно позову, бити отерани. А судије...не желимо никакав контакт са њима... Евентуално после меча можемо да их частимо роштиљем, али то је све. Пре утакмиица немамо никав контакт ни сарадњу са њима. Битно нам је да нам се поштено суди", рекао је  Магомедкамилов за "Шампионат".

Поред тога, тренер је рекао да се његов тим често суочава са неправедним суђењем, што се манифестује у "гомили ситних грешака".

"Јасно је да су грешке сада ретке. Судије се труде да не ризикују своју позицију. "Ротор" и  "Черноморец" - такође имају много новца као и ми. Располажу великим буџетима. Требало је да видите шта су нам судије све урадиле на овим утакмицама", рекао је Магомедкамилов.

Легија је 12. у Групи 1 Друге лиге са 17 бодова из 23 меча и само четири победе од почетка сезоне упркос великим улагањима у клуб.

image