Спорт

Звезда демантовала одлазак Кампаца: Дезинформације пренете са портала основаног крајем 2022. године

Кошаркашки клуб Црвена звезда демантовао је данас писање дела медија о наводном одласку Факунда Кампаца у Реал на крају сезоне
Звезда демантовала одлазак Кампаца: Дезинформације пренете са портала основаног крајем 2022. године© Dusan Milenkovic/ATAImages

Шпански "Релево" пренео је да ће Кампацо напустити Мали Калемегдан на лето и вратити се у "краљевски клуб", чији је дрес већ носио.

Како је пренео лист са седиштем у Мадриду, све је договорено 17. марта у Барселони, када је Звезда гостовала код истоименог тима у Евролиги.

"КК Црвена Звезда реагује овим путем после нових гласина и дезинформација које су 'ексклузивно' у недељу, 23. априла, године пренели поједини медији, позивајући се на извесни шпански портал основан тек крајем 2022.године. Факундо Кампацо је играч нашег клуба и никаквих преговора у марту (у Барселони) око његовог одласка у други клуб није било", саопштио је београдски клуб.

"Овом приликом подсећамо јавност да се статус нашег играча у односу на његову изјаву дату српским медијима пре само 10 дана није променио."

Факундо је тада изјавио:

"Нисмо причали о мом статусу још, још није тренутак за то. Посветимо се садашњости, желим да играм колико год утакмица могу и да уживам. Обично не размишљам о будућности, већ само о садашњости."

Црвена Звезда је навела да нема намеру више да реагује и демантује бројне гласине и дезинформације овим поводом, а да се први тим максимално окреће осталим обавезама и завршницама у АБА лиги и српској Суперлиги – "са Факундом Кампацом у тиму".

image