Спорт

Милојевић: Волео бих да после мене дође Анчелоти, да само седим и аплаудирам

Тренер фудбалера Црвене звезде, Милош Милојевић, после ремија против Партизана (0:0) у 170. "вечитом" дербију, оценио да је утакмица била "чврста и мушка"
Милојевић: Волео бих да после мене дође Анчелоти, да само седим и аплаудирам© Milos Tesic/ATAImages

Партизан и Звезда су одиграли 0:0 у 170. "вечитом" дербију.

"Хвала Партизану на фер и коректној игри. Иако није било навијача, играло се храбро, мушки, на обе стране. Нема публике, нема голова, на крају доста штуро за дерби. Недостајао је гол да отвори утакмицу, обе екипе су имале добре шансе. Партизан је екипа са добрим појединцима која тренутно пролази тежак период. Партизану више одговара да игра против екипа које имају већи посед, а ми смо једина екипа у лиги против које може тако да игра", изјавио је Милојевић на конференцији з медије.

На питање шта мисли о причама да ће, упркос освајању титуле, можда и дупле круне, бити смењен на крају сезоне, Милојевић је дао занимљив одговор.

"Клуб као Звезда тражи увек боље играче и тренере, ја сам и даље тренер, до 30. јуна сам ту, а кад сам долазио свестан сам да су челници клуба ти који одлучују о свему. Као навијач Звезде волео бих да нас тренира Карло Анчелоти, ја бих само седео у ложи и аплаудирао, он гарантује титуле у Топ пет лигама, немам проблем с тим. Бавим се тиме што нисмо добили данас, како да добијемо Чукарички, како да играм у Купу", поручио је Милојевић.

image
VV inauguration
banner