Спорт

Клоп: У Ливерпулу је све боље после неколико победа

Немачки стручњак се радује наредној сезони на клупи "редса", након недавног успона форме
Клоп: У Ливерпулу је све боље после неколико победаGetty © Michael Regan / Staff

Менаџер Ливерпула Јирген Клоп изјавио је да се сви у клубу осећају боље након изласка из кризе и да се радује новој сезони на клупи "редса".

Фудбалери Ливерпула овог викенда играју против Брентфорда, а тренутно се налазе на петој позицији са 59 освојених бодова.

"Била је ово веома тешка сезона за нас, то је истина. Наравно, сада се сви осећамо боље након неколико победа. Још увек се радујем новој сезони, то је истина. То се није променило. Имамо информације које смо желели да имамо, како момци пролазе кроз такве ситуације. Увек можете нешто да извучете из тешких периода и то је оно што смо урадили", истакао је Клоп.

Додаје да су грешке саставни део спорта.

"Начин на који се понашате у кризи дефинише шта ћете бити после кризе. Мислио сам да смо прошли добро, ништа између мене и играча се није променило. Знали смо да смо одговорни за то, али морамо то да решимо заједно. Грешим, очигледно. У фудбалу знам после 90 минута утакмице да ли је моја постава била исправна, да ли је та одлука била исправна. Сви знају после 90 минута, али разлика је у томе што људи не знају разлоге зашто сам донео своје одлуке. Све док сам ја са тим у реду, све ће бити како треба", закључио је Клоп.

image
VV inauguration
banner