Спорт

Клоп о повреди: Кажњен сам за понашање

У драматичној утакмици 34. кола енглеске Премијер лиге Ливерпул је славио против Тотенхема резултатом 4:3, а менаџер Редса Јирген Клоп после дужег времена деловао је задовољно издањем својих изабраника
Клоп о повреди: Кажњен сам за понашањеGetty © Justin Setterfield / Staff

"Сјајан почетак утакмице, сјајан. Одлична игра у свим сегментима. Kако смо играли, како смо вршили притисак, играли контра нападе, како смо се бранили, како смо реаговали. Имали смо 3:0. Сјајна утакмица. И онда први моменат у коме се нисмо добро бранили, када прва линија није реагивала, а остатак тима је био превише дубоко и онда се Ван Дајк оклизне један на један. Мораш да избегаваш да се нађеш у таквим ситуацијама", рекао је Kлоп, па потом наставио:

"Друго полувреме је било отворено јер су они почели да верују да су у игри, или су само наставили да верују. Отворили смо им врата и као да смо их и сами мало погурали. И та ситуација код другог гола је такође нешто што не би смело да се дешава. Трећи гол из прекида у 92. минуту, увек незгодно. Наравно да то сви желе да избегну. Али, хвала богу, Жота нас је спасио. И осећај је сјајан".

Немац је успео да се повреди прослављајући Жотин гол, што је у свом стилу прокоментарисао.

"Нисам сигуран да ли сам повредио задњу ложи или нешто друго, али чињеница је да сам кажњен за своје понашање. Мали греси одмах дођу на наплату. Заправо сам се окренуо јер четврти судија није урадио ништа погрешно, нисам му рекао ништа ружно, али поглед који сам му упутио био је довољно ружан. И мишић или шта год је одмах отказао. И то је фер. Сем тога, све је ок“, поручио је Клоп.

image