Спорт

Фернандеш: Јунајтед заслужује Лигу шампиона, борићемо се за велике ствари

Португалац је уверен да ће се "црвени ђаволи" вратити у врх европског фудбала
Фернандеш: Јунајтед заслужује Лигу шампиона, борићемо се за велике ствариGetty © Alex Livesey / Stringer

Фудбалер Манчестер јунајтеда Бруно Фернандеш изјавио је за "Скај спортс" да његов тим заслужује да игра у Лиги шампиона.

Клуб из Манчестера је тренутно на четвртом месту на табели Премијер лиге са 63 освојена бода, док је Ливерпул са једним бодом мање на петој позицији и међу њима ће се водити битка за последње место које води у елитно европско такмичење.

"Желимо да играмо фудбал у Лиги шампиона. Овај клуб то заслужује, овај клуб мора да буде на тој позицији. Мислим да и ови играчи заслужују да буду тамо, јер имамо тако сјајан тим који ради сјајан посао ове сезоне када нико није мислио да бисмо се могли борити за прва четири места", истакао је Португалац.

Додаје да његов клуб не добија довољно поштовања од почетка сезоне.

"Знамо да сви сада говоре како је Манчестер јунајтед некада био сјајан, али сећам се да на почетку сезоне нико није ставио наш тим у првих шест. Знали смо да можемо да будемо тамо у врху табеле. Имали смо своје тренутке и зато смо у позицији да се боримо за четврто место, а не за веће ствари. Али мислим да ће се ускоро, овај клуб, ови играчи борити за много веће ствари", закључио је Фернандеш.

image