Спорт

Лампард: Потписао бих за Челси, али видим намере клуба

Менаџер фудбалера Челсија Френк Лампард изјавио је да уочава намере у клубу да се стање унапреди у наредним годинама, преноси Скај спорт
Лампард: Потписао бих за Челси, али видим намере клубаGetty © Clive Rose

Лондонски клуб је тренутно на 11. позицији на табели Премијер лиге и има мале шансе да дође до места која воде у европска такмичења наредне сезоне.

"Апсолутно бих сада потписао за Челси. Има толико добрих ствари везаних за овај клуб. Изрека каже да је форма пролазна, а квалитет трајан. Уочавам фантастичне намере да се клуб унапреди. Многи великани светског фудбала пролазе кроз овај процес на неки начин, а што га успешније пребродите више пехара ћете освојити кад дође тренутак да све ово наплатите", истакао је Лампард.

Додаје да му је драго да може да буде део позитивних процеса у Челсију.

"Примамљив је то изазов. Најлакше је падобраном слетети на место где је све посложено и успешно. Учинак на домаћем терену није сјајан. Нити откако сам дошао, нити пре мене. Људски је да то створи нервозу међу играчима и тренерима. Једини начин да пребродимо кризу је да покушамо да урадимо праве ствари. Био сам у ситуацији у којој су сад моји фудбалери. Једноставно, морају да је превазиђу", закључио је Лампард.

image