Спорт

Луковић: Не бих волео еуфорију, битно је да се одморимо и припремимо за Пољску

Селектор кадетске фудбалске репрезентације Србије Александар Луковић после пласмана његове екипе у четвртфинале Европског првенства рекао је да је његова екипа против Шпаније (1:1) одиграла коректно
Луковић: Не бих волео еуфорију, битно је да се одморимо и припремимо за Пољску© FSS

"Још сам под утиском, није лако вратити се после лошег старта турнира. Сви су некако размишљали о поразу против Словеније (4:2), а ми смо се бавили нама и припремали за последње две утакмице. Одиграли смо против најквалитетнијих репрезентација у групи како треба и заслужено отишли међу осам најбољих екипа на континенту", рекао је Луковић.

Српски тим прво је савладао Италију (2:0), данас је ремизирао против Шпаније (1:1), а ривал у четвртфиналу биће Пољска.

"Против Шпаније смо дефанзивно били веома коректни, офанзивно морамо много боље, нарочито против екипа које своју игру базирају на поседу. Не бих волео да се упадне у неку еуфорију, склони смо да идемо од сјаја до очаја. Морамо да останемо чврсто на земљи, да се пре свега добро одморимо и да што боље припремимо утакмицу са Пољском. Захвалио бих се свим нашим људима који су дошли у Будимпешту да нам пруже подршку, надам се да ће их бити у још већем броју у четвртфиналном мечу у суботу", истакао је Луковић.

image