Спорт

Пипен поново "кува" - Леброн ће бити најбољи, Џордан био ужасан док му нисам дошао

Легендарни НБА кошаркаш Скоти Пипен, изјавио је да ће Леброн Џејмс на крају каријере бити најбољи статистички играч у историји кошарке, као и да је Мајкл Џордан био "ужазан", док му Пипен није дошао у Чикаго
Пипен поново "кува" - Леброн ће бити најбољи, Џордан био ужасан док му нисам дошаоGetty © Noam Galai

Сада је већ чест случај да један од најбољих кошаркаша у историјским успесима Чикаго булса, не прича исувише похвално о великом Мајклу Џордану.

Скоти Пипен је још једном изазвао бурне реакције на друштвеним мрежама, говоривши о Леброну Џејмсу и Мајклу Џордану.

Пипен је изнео мишљење да ће Леброн бити најбољи статистички кошаркаш у историји, када заврши каријеру.

"Леброн ће бити најбољи играч, статистички, који је икада играо кошарку, када заврши каријеру. Ту нема поређења и приче о томе. Да ли ће га то чинити и заиста најбољим, то остављам људима за дебату", навео је Пипен у обраћању на друштвеним мрежама. 

Пипен, који је провео 17 година у НБА лиги и који је са Чикагом освојио шест титула, рекао је да је Џордан, пре његовог доласка, био ужасан кошаркаш.

"Не верујем у то да један играч може бити најбољи, јер ово је тимски спорт и индивидуа не може много тога сама. Видео сам како Мајкл Џордан игра док ја нисам дошао у Чикаго булсе, сви сте видели то, био је ужасан играч, ужасан за играње. Све се сводило на један на један игру, узимао је лоше и тешке шутеве и тренутка када смо почели да играмо као тим и да побеђујемо, људи су олако заборавили какав је био пре тога", закључио је Пипен.

image