Спорт

Стигла понуда коју није могао да одбије, Модрић се опрашта од Реала?

Фудбалер Реала и хрватски репрезентативац, Лука Модрић, могао би на крају сезоне да напусти Мадрид, пошто је добио понуду од 120 милиона евра за трогодишњи уговор од неименованог клуба из Саудијске Арабије
Стигла понуда коју није могао да одбије, Модрић се опрашта од Реала?Getty © Fran Santiago

Капитен хрватске репрезентације има уговор са Реалом до 30. јуна ове године, а према ранијем договору требало би по завршетку сезоне да продужи сарадњу са мадридским клубом на још једну сезону.

Руководство Реала договорило се са Модрићем да хрватски фудбалер потпише једногодишњи уговор у вредности од десет милиона евра.

"Модрић ће се највероватније у недељу опростити од Реала и Сантјаго Бернабеуа на утакмици против Билбаа. Он је већ саопштио челницима Реала да намерава да иде у Саудијску Арабију. Изгледало је да ће да продужи уговор, али онда је стигла богата понуда и Модрић је променио мишљење", објавио је шпански новинар Педро Антолинос.

Најбољи играч Реала Карим Бензема, који такође има уговор до краја сезоне, наводно ће наставити каријеру у Саудијској Арабији иако је раније обећао да ће да продужи сарадњу са мадридским клубом.

image