Спорт

Финале Вимблдона привукло звезде - Новака гледају Бред Пит, Дејвид Бекам, краљевска породица...

Меч финала Вимблдона у мушкој конкуренцији, у којем Новак Ђоковић игра против Шпанца Карлоса Алкараза, привукао је пажњу великог броја познатих личности, међу којима су холивудски глумци Бред Пит, Бредли Купер и Данијел Крејг, али и британска краљевска породица
Финале Вимблдона привукло звезде - Новака гледају Бред Пит, Дејвид Бекам, краљевска породица...© Julian Finney

Традиционално, познате личности из свих сфера, окупиле су се у Лондону како би испратиле саму завршницу Вимблдона.

Најпрестижнији тениски гренд слем у сезони и овога пута привукао је велику пажњу оних који су по бројним параметрима међу најпознатијим особама на свету.

Популарна "краљевска ложа" на Централном терену вимблдонског комплекса, на моменте се може похвалити да је привукла више пажње од самих актера меча, Ђоковића и Алкараза.

Готово да су све очи биле упрте у Бреда Пита, холивудског глумца који је још једном показао да пркоси годинама, којих је накупио 59.

У његовој близини је и Данијел Крејг, популарни "тајни агент 007", који је био у друштву своје супруге, британске глумице Рејчел Ваијс.

Наравно да финале Вимблдона није могло да прође и без британског легендарног фудбалера Дејвида Бекама, али и краљевске породице.

На трибинама су британски принц Вилијам и његова супруга Кејт, као и тениске легенде Били Џин Кинг и Стефан Едберг, Стен Смит, али и многе друге познате личности.

image
Парада победе у Москви уживо на РТ Балкан
banner