Спорт

Дејан Станковић добија нови посао - са Пешићем напада титулу у Мађарској?

Некадашњи тренер Црвене звезде могао би да се прикључи доскорашњем нападачу црвено-белих у редовима клуба из Будимпеште
Дејан Станковић добија нови посао - са Пешићем напада титулу у Мађарској?© Milos Tesic/ATAImages

Дејан Станковић би у наредним данима требало да добије нови ангажман и постане тренер мађарског Ференцвароша, тврде извори "Спортклуба".

Како се наводи, некадашњи тренер Црвене звезде би после неуспеха у Сампдорији требало да ангажман добије у редовима славног клуба из Будимпеште.

Мађарски клуб нипошто није добро почео сезону пошто их је из квалификација за Лигу шампиона на првом кораку елиминисао КИ Клаксвик, клуб са Фарских Острва.

Станковић би требало да стигне на клупу тима за који наступа и доскорашњи нападач Црвене звезде Александар Пешић. Занимљиво, Станковић је још прошлу сезону започео у тиму са стадиона "Рајко Митић", али ју је напустио након испадања из квалификација за Лигу шампиона.

У међувремену је радио и у Сампдорији, коју је покушао да спаси испадања из Серије А, али то није успео, па је легендарни српски фудбалер постао слободан. Очекује се да Станковић седне на клупу Ференцвароша у току ове седмице и тако замену Чабу Матеа, након новог кикса у поразу од Пушкаш Академије протеклог викенда.

image
VV inauguration
banner