Спорт

Фулам дао "зелено светло" - Митровић стиже код Сергеја и Нејмара

Александар Митровић каријеру наставља у Ел Хилалу
Фулам дао "зелено светло" - Митровић стиже код Сергеја и НејмараGetty © Michael Regan

Коначно је постигнут договор који одговара свим странама - Фулам је допустио Александру Митровићу да напусти Лондон и пресели се у Саудијску Арабију.

Дуго се труди Ел Хилал око српског репрезентативца, а последње информације говоре да се сав труд исплатио, пошто је Фулам коначно попустио и прихватио нову понуду.

Добро упућени инсајдер Фабрицио Романо преноси да су детаљи утаначени и да је питање тренутка када ће Ел Хилал представити Митровића као новог играча.

"Трогодишњи уговор је договорен пре неколико недеља, а сада је Фулам дао 'зелено светло' за трансфер вредан 50 милиона евра. Документација се сређује, медицински преглед ће бити обављен у Паризу, а авионска карта купљена", преноси Романо.

Митровић је прошле године постигао 14 голова у Премијер лиги, а пре Фулама је играо за Њукасл, Андерлехт, Партизан и Телеоптик.

За репрезентацију Србије наступио је на 81 мечу и 52 пута се уписивао у листу стрелаца, што је апсолутни рекорд.

Ел Хилал је у летњем прелазном року ангажовао Сергеја Милинковић-Савића, Нејмара, Калидуа Кулибалија, Рубена Невеша и Малкома, а на место тренера доведен је Португалац Жорж Жезус.

image