Спорт

"Ђавоља работа": Јунајтедова четири појачања последњег дана прелазног рока

Екипа Ерика тен Хага добила је покер појачања у самом финишу летње фудбалске пијаце
"Ђавоља работа": Јунајтедова четири појачања последњег дана прелазног рока© Twitter / screenshot / @ManUtd

Читаво лето је Манчестер јунајтед покушавао да направи што је више могуће послова, али је долазак нових играча на "Олд Трафорд" био спор. После Мејсона Маунта, Андреа Онане и Расмуса Хојлунда, више нико није појачавао редове тима Ерика тен Хага.

А онда 1. септембра, последњег дана прелазног рока - чак четири појачања. У Јунајтед су стигли Софјан Амрабат, Џони Еванс, Серхио Регилон и Алтај Бајиндир.

Јунајтед је читаво лето желео појачања на средини терена и решење за то је био Софјан Амрабат, 27-годишњи Мароканац из редова Фјорентине. Амрабат је на крају потписао, али само на позајмици коју ће Јунајтед платити 10.000.000 евра, уз могућност откупа уговора.

Стигао је и Џони Еванс, некадашњи штопер Јунајтеда који је био без клуба и који је тренирао читаво лето са екипом. Он ће у одбрани понудити искуство и бити додатна резервна опција холандском стручњаку.

На позајмицу је стигао и Серхио Регилон, Шпанац из редова Тотенхема, који је опција на левом беку после повреде Лука Шоа, док је Алтај Бајиндир дошао за 5.000.000 евра из Фенербахчеа и биће резервни голман управо већ пристиглом Андреу Онани.

image
VV inauguration
banner